Personalized demo

Dr Nikol Tsvetkova

Dermatology, 5 years of experience

Д-р Никол Цветкова е специализант дерматолог в София. Извършва прегледи, консултации, диагностика и лечение на пациенти с кожни и венерически заболявания от различно естество - атопичен дерматит, алергичен контактен дерматит, акне, розацея, себореен дерматит, гъбични инфекции, полово предавани болести както и детска дерматология. Прилага криотерапия, електрокоагулация, естетични процедури, като мезотерапия, химичен пилинг и др. Фокусирана е върху индивидуалния подход към всеки пациент. Образование Завършва Медицински университет София и специализира Дерматология в Клиника по кожни и венерически болести на УМБАЛ Александровска. Квалификации - Ежегодно участие в национални и международни конгреси и семинари по практическа дерматология и естетична медицина; - Член на Български лекарски съюз, Българско дерматологично дружество, Европейска академия по дерматология и венерология, Европейска академия по алергология и клинична имунология и Международна асоциация по детска дерматология. Биография Д-р Цветкова е работила в ДКЦ-29 София. Към момента е част от екипа специалисти на Дерматологична клиника Дерма Елит.

Dr Ana Peykova

Dermatology, Venereology, 20 years of experience

Д-р Ана Пейкова е специалист дерматолог в София с над 15 години опит. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество. По време на специализацията си има над 10 научни публикации в областта на дерматологията. Образование Завършва Медицински университет Пловдив през 1995 г. Своята специалност Дерматология и венерология придобива след специализация в УМБАЛ "Александровска" София. Квалификации - Сертификати за прилагане на ботулинов токсин, дермални филъри, Radiesse, мезотерапия за лице и тяло, химичен пилинг и фотоепилация; - 2005 г. - Участие в постер в Европейския дерматологичен конгрес в Барселона; - 2006 г. - Стипендия за участие в световният конгрес по дерматология в Сан Франсиско; - Ежегодно участие в най-големите международни форуми, както и в индивидуални обучения при признати дерматолози и пластични хирурзи. Биография След своето дипломиране в продължение на 5 години д-р Пейкова работи в Център за Спешна медицинска помощ в Смолян. От 2005 г. активно се занимава и с естетична дерматология. Д-р Пейкова е собственик и част от екипа специалисти на клиника Дерма Елит София. Допълнителна информация dermaellite-bg.com

Dr Yoana Radeva

Venereology, Dermatology, Дерматохирургия, 5 years of experience

Д-р Йоана Радева е специализант по дерматология в София. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество, вкл. злокачествени образувания на кожата, атопичен дерматит, възпалителни заболявания. Главните й интереси са в сферата на кличинта дерматология и венерология. Проблеми като акне, розацея, атопичен дерматит, псориазис, както и отстраняването на кожни образувания. Харесва индивидуалността на всеки пациент и правилния избор на подходяща за него процедура. Образование Завършва Медицински университет София и специализира Дерматология и венерология към УМБАЛ "Александровска" София. Квалификации - Член на Българско дерматологично дружество, Европейска академия по дерматология и венерология, Европейско дружество по алергология и клинична имунология; - Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността. Биография Към момента е част от екипа специалисти на Дерматологична клиника Дерма Елит София.

Ние сме клиника за дерматология и естетична медицина с 13-годишен опит в бранша. Нашият дерматолог д-р Ана Пейкова лекува успешно кожни болести, белези, пигментации и капиляри. Водещи сме в естетичните процедури забавящи стареенето. Нашите кинезитерапевти третират комплексно целулит и мастни натрупвания и се грижат за извайването на тялото и красотата на силуета. Козметиците ни се грижат за блясъка и чистотата на кожата на лицето. Предлагаме и професионална козметика за домашна употреба. Нашето мото е "Забави хода на времето". Услуги - Дерматология; - Процедури при акне; - ALMA-Q; - Естетични процедури; - Лазерни процедури; - Фотоепилация; - Процедури за тяло и лице. Оборудване Използваме сертифицирани продукти и медицинска техника, защото за нас качеството и дълготрайността на ефекта е от първостепенно значение.


Address

гр. София, ул. Мур 72 – партер. Последна спирка на трамвай № 7


Website

https://dermaellite-bg.com/

Connect with the practice in Healee, and ask its providers about symptoms and complaints, share health data, images, lab results. Get a consultation and treatment advice.

How to get online consultation via Healee app

Download Healee on the App Store or Google Play

Sign up and find your provider

Ask a question and get provider's answer

  • Paid consultation

    The provider will send you a payment request before the start of a paid consultation.

  • No prepayment needed

    You will not be charged before the provider sends a payment request and provides a response.