Dr. med. Nikol Tsvetkova

Dermatologie, 5 langjährige Erfahrung

Д-р Никол Цветкова е специализант дерматолог в София. Извършва прегледи, консултации, диагностика и лечение на пациенти с кожни и венерически заболявания от различно естество - атопичен дерматит, алергичен контактен дерматит, акне, розацея, себореен дерматит, гъбични инфекции, полово предавани болести както и детска дерматология. Прилага криотерапия, електрокоагулация, естетични процедури, като мезотерапия, химичен пилинг и др. Фокусирана е върху индивидуалния подход към всеки пациент. Образование Завършва Медицински университет София и специализира Дерматология в Клиника по кожни и венерически болести на УМБАЛ Александровска. Квалификации - Ежегодно участие в национални и международни конгреси и семинари по практическа дерматология и естетична медицина; - Член на Български лекарски съюз, Българско дерматологично дружество, Европейска академия по дерматология и венерология, Европейска академия по алергология и клинична имунология и Международна асоциация по детска дерматология. Биография Д-р Цветкова е работила в ДКЦ-29 София. Към момента е част от екипа специалисти на Дерматологична клиника Дерма Елит.

Dr. med. Ana Peykova

Dermatologie, Venerologie, 20 langjährige Erfahrung

Д-р Ана Пейкова е специалист дерматолог в София с над 15 години опит. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество. По време на специализацията си има над 10 научни публикации в областта на дерматологията. Образование Завършва Медицински университет Пловдив през 1995 г. Своята специалност Дерматология и венерология придобива след специализация в УМБАЛ "Александровска" София. Квалификации - Сертификати за прилагане на ботулинов токсин, дермални филъри, Radiesse, мезотерапия за лице и тяло, химичен пилинг и фотоепилация; - 2005 г. - Участие в постер в Европейския дерматологичен конгрес в Барселона; - 2006 г. - Стипендия за участие в световният конгрес по дерматология в Сан Франсиско; - Ежегодно участие в най-големите международни форуми, както и в индивидуални обучения при признати дерматолози и пластични хирурзи. Биография След своето дипломиране в продължение на 5 години д-р Пейкова работи в Център за Спешна медицинска помощ в Смолян. От 2005 г. активно се занимава и с естетична дерматология. Д-р Пейкова е собственик и част от екипа специалисти на клиника Дерма Елит София. Допълнителна информация dermaellite-bg.com

Dr. med. Yoana Radeva

Venerologie, Dermatologie, Дерматохирургия, 5 langjährige Erfahrung

Д-р Йоана Радева е специализант по дерматология в София. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество, вкл. злокачествени образувания на кожата, атопичен дерматит, възпалителни заболявания. Главните й интереси са в сферата на кличинта дерматология и венерология. Проблеми като акне, розацея, атопичен дерматит, псориазис, както и отстраняването на кожни образувания. Харесва индивидуалността на всеки пациент и правилния избор на подходяща за него процедура. Образование Завършва Медицински университет София и специализира Дерматология и венерология към УМБАЛ "Александровска" София. Квалификации - Член на Българско дерматологично дружество, Европейска академия по дерматология и венерология, Европейско дружество по алергология и клинична имунология; - Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността. Биография Към момента е част от екипа специалисти на Дерматологична клиника Дерма Елит София.

Ние сме клиника за дерматология и естетична медицина с 13-годишен опит в бранша. Нашият дерматолог д-р Ана Пейкова лекува успешно кожни болести, белези, пигментации и капиляри. Водещи сме в естетичните процедури забавящи стареенето. Нашите кинезитерапевти третират комплексно целулит и мастни натрупвания и се грижат за извайването на тялото и красотата на силуета. Козметиците ни се грижат за блясъка и чистотата на кожата на лицето. Предлагаме и професионална козметика за домашна употреба. Нашето мото е "Забави хода на времето". Услуги - Дерматология; - Процедури при акне; - ALMA-Q; - Естетични процедури; - Лазерни процедури; - Фотоепилация; - Процедури за тяло и лице. Оборудване Използваме сертифицирани продукти и медицинска техника, защото за нас качеството и дълготрайността на ефекта е от първостепенно значение.


Adresse

гр. София, ул. Мур 72 – партер. Последна спирка на трамвай № 7


Webseite

https://dermaellite-bg.com/

Kontaktieren Sie das Krankenhaus in Healee und fragen Sie seine Ärzte nach Symptomen und Beschwerden, tauschen Sie Gesundheitsdaten, Bilder und Laborergebnisse aus. Lassen Sie sich beraten und behandeln.

So erhalten Sie eine Online-Beratun über die Healee-App

Laden Sie Healee im App Store oder bei Google Play herunter

Registrieren Sie sich und finden Sie Ihren Arzt

Stellen Sie eine Frage und erhalten Sie die Antwort des Arztes

  • Bezahlte Beratung

    Der Arzt wird Ihnen vor Beginn einer bezahlten Konsultation eine Zahlungsaufforderung senden.

  • Keine Vorauszahlung erforderlich

    Sie werden nicht belastet, bevor der Arzt eine Zahlungsaufforderung sendet und eine Antwort gibt.