Personalized Demo

Dr Branimir Kirilov

Surgery, Dental medicine, Имплантология, 20 years of experience

Д-р Бранимир Кирилов е специалист имплантолог и орален хирург в София с над 20 години опит. Над 9000 успешно поставени импланта. Образование Завършва Стоматология и Висше образование по медицина през 1998 г. и 2010 г. в Медицински университет София. Своята специалност Орална хирургия придобива през 2002 г. Квалификации - Сертифициран специалист по имплантология към Staigman institute Германия; - Urban regeneration institute - квалификация за костна регенерация и усложнения при лечение с дентални импланти; - Oto Zur end Hurzeler - Курс по пародонтология и имплантология – Мюнхен, Германия; - Член на Български зъболекарски съюз. Биография Д-р Кирилов е създател и управител на Медикал Дент. Ръководител на първия учебен център по имплантология IFZI в България и един от основоположниците на съвременната имплантология в България. Лектор на множество конгреси по имплантология и участник в международни конгреси.

Медикъл Дент е една от най-добрите дентални клиники в София. Ще откриете широк набор от стоматологични услуги: детска стоматология, ендодонтия, ортодонтия и естетична стоматология - поставяне на брекети и фасети, имплантология възстановяване на липсващи зъби, посредством поставяне на зъбни импланти. За вашите правилно подредени зъби и перфектна усмивка ще се погрижат отлични специалисти по smile design. Стоматологична клиника Медикъл Дент предлага и спешна стоматология: лечение на пулпит, вадене на нерв, лечение на кариес, поставяне на зъбни коронки, лечение на проблеми с венците и орална хирургия. Но водещите ни звена са центърът по имплантология и естетична стоматология.


Address

бул. Джеймс Баучер 114


Website

https://www.medicaldent.bg/

Connect with the practice in Healee, and ask its providers about symptoms and complaints, share health data, images, lab results. Get a consultation and treatment advice.

How to get online consultation via Healee app

Download Healee on the App Store or Google Play

Sign up and find your provider

Ask a question and get provider's answer

  • Paid consultation

    The provider will send you a payment request before the start of a paid consultation.

  • No prepayment needed

    You will not be charged before the provider sends a payment request and provides a response.