Dr. med. Georgi Dimitrov Rusev

Gastroenterologie

Занимавам се с гастроентерология от години, имам призната специалност от Медицински университет гр. София. Работя в УМБАЛ “Света Анна” гр. София, а също така и в МЦ Медкрос гр. София.

Dr. med. Ivaylo Petrov

Gastroenterologie, 7 langjährige Erfahrung

Д-р Ивайло Петров е специалист гастроентеролог в София с над 6 години опит. Извършва гастроентерологични прегледи и лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт, болести на храносмилателната система (хранопровод, черен дроб, панкреас). Образование Завършва Медицински университет Варна и има придобита специалност Гастроентерология. Квалификации - Член на Български лекарски съюз; - Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността. - Сертификат по абдоминална ехография 1 ниво

Dr. med. Kristiana Krasteva

Innere Medizin, Covid-19-Beratung, 17 langjährige Erfahrung

Д-р Кристиана Кръстева е специалист Вътрешни болести в София с богата медицинска практика, както по отношение диагностицирането на заболявания, така и по отношение на терапевтичния подход. Сред основните компетенции и умения на д-р Кръстева са ехографските изследвания на корем, щитовидна жлеза, подслюнчена жлеза и ехомамография. Завършва Медицински университет София през 1996 г. Своята специалност Вътрешни болести придобива през 2001. Допълнителни квалификации - Квалификации във всички видове ехографски изследвания; - Член на Български лекарски съюз. Д-р Кръстева е работила във Вътрешна клиника и Кардиологично отделение на Медицински институт на МВР, както и в МЦ Доверие. Към момента д-р Кръстева е Управител на МЦ Медкрос, където осъществява прегледи и консултации на болни с различни оплаквания – белодробни, стомашно-чревни, сърдечни, ревматични и др. Изготвя индивидуални пакети за профилактика – специализирани прегледи, диагностични дейности и изследвания. Организира и провежда групови/фирмени профилактични програми – по договор с трудова медицина, чрез фонд за допълнително здравно осигуряване, чрез директно корпоративно договаряне.

Медицински център „Медкрос” е мултиспециализирано лечебно заведение, гарантиращо достъп до лечение в множество специалности. Създадена е приветлива и отворена към нуждите на пациента среда. Персоналното отношение и специално внимание към психологичния комфорт са сред основните достойнства на центъра. Грижата за болния не се изчерпва с поставяне на диагноза и определяне на терапия. При разрешаване на здравословния проблем лекарите прилагат цялостен подход. Справянето със здравословния проблем е винаги от гледна точка на пациента – това е основно правило в медицински център „Медкрос“. Услуги Кардиологичен кабинет с ехокардиограф, кабинет с ЕКГ, Холтер системи и велоергометри, нефрология, вътрешни болести, ендокринология - остеодензитометър, диетология - измерване на телесни мазнини с апарат Омрон, нервни болести, провеждане на Доплер диагностика на периферни съдове, ЕМГ и ЕЕГ, гастроентерология, пулмология, алергология, психология, дермато-венерология, урология, медицинска онкология, акушеро-гинекология - ехограф с 4D опция, колпоскоп, тонометър, оториноларингология с кабина за аудиометрия, възможност за консултации в сферата на отоневрологията, офталмология, ортопедия, хирургия. Оборудване Медицинският център разполага с високотехнологични ехографски апарати, които са на разположение на всички кабинети за извършване на диагностични дейности. При провеждането им, всички ехографски изображения се визуализират на пациентски монитори или могат да се разглеждат през e-mail. Предоставена е и опция за извършване на телеконсултации. На партера се намира кабинет с хирургични специалности, където се извършва доплер на периферни съдове, ехография на млечна жлеза и диагностична аспирационна биопсия. Секторът е с прилежаща манипулационна за извършване на амбулаторни хирургични интервенции.


Adresse

ul. "Zaychar" 134, Sofia


Webseite

https://mcmedcross.com/

Kontaktieren Sie das Krankenhaus in Healee und fragen Sie seine Ärzte nach Symptomen und Beschwerden, tauschen Sie Gesundheitsdaten, Bilder und Laborergebnisse aus. Lassen Sie sich beraten und behandeln.

So erhalten Sie eine Online-Beratun über die Healee-App

Laden Sie Healee im App Store oder bei Google Play herunter

Registrieren Sie sich und finden Sie Ihren Arzt

Stellen Sie eine Frage und erhalten Sie die Antwort des Arztes

  • Bezahlte Beratung

    Der Arzt wird Ihnen vor Beginn einer bezahlten Konsultation eine Zahlungsaufforderung senden.

  • Keine Vorauszahlung erforderlich

    Sie werden nicht belastet, bevor der Arzt eine Zahlungsaufforderung sendet und eine Antwort gibt.