Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив

Starten Sie eine Online-Konsultation

Dr. med. Vassil Daskalov

Gynäkologie, 30 langjährige Erfahrung

Д-р Васил Даскалов е специалист по акушерство и гинекология с 30 годишен лекарски стаж и основни професионални интереси – репродуктивно здраве, лечение на безплодие, женска консултация, проследяване на бременност, пренатална диагностика, фетална медицина. Може да отговаря на вашите въпроси в извънработно време – рано сутрин, късно вечер и в почивните дни.

Dr. med. Mariela Daskalova

Анатомия, хистология и ембриология, 30 langjährige Erfahrung

Д-р Мариела Даскалова е специалист по анатомия, хистология и ембриология с 30 годишен лекарски стаж и основни професионални интереси – репродуктивно здраве, диагностика и лечение на безплодие при мъжа, клинична ембриология в норма и патология. Може да отговаря на вашите въпроси в извънработно време – рано сутрин, късно вечер и в почивните дни.

Ние сме малък, силно мотивиран екип от висококвалифицирани специалисти с различни професионални интереси. Ние сме съмишленици, обединени от една цел – да поставим пациента в центъра на медицината. Опазването на здравето е наша ежедневна грижа. Ние правим това вече 30 години. С любов към професията и с уважение към пациента. В нашия център по репродуктивно здраве можете да направите профилактика, диагностика и лечение на безплодие при мъжа и жената. Предлагаме проследяване на бременност, високорискови бременности, бременност след инфертилитет. Предоставяме здравна информация и провеждаме обучение на специалисти. Сътрудничим на неправителствените организации и работим активно с пациентските организации и държавните институции за подобряване на здравните грижи. Работим и за ранна профилактика на репродуктивните проблеми сред младите хора.


Adresse

бул. Пещерско шосе № 115


Webseite

http://invitro-plovdiv.com/

Kontaktieren Sie das Krankenhaus in Healee und fragen Sie seine Ärzte nach Symptomen und Beschwerden, tauschen Sie Gesundheitsdaten, Bilder und Laborergebnisse aus. Lassen Sie sich beraten und behandeln.

So erhalten Sie eine Online-Beratun über die Healee-App

Laden Sie Healee im App Store oder bei Google Play herunter

Registrieren Sie sich und finden Sie Ihren Arzt

Stellen Sie eine Frage und erhalten Sie die Antwort des Arztes

  • Bezahlte Beratung

    Der Arzt wird Ihnen vor Beginn einer bezahlten Konsultation eine Zahlungsaufforderung senden.

  • Keine Vorauszahlung erforderlich

    Sie werden nicht belastet, bevor der Arzt eine Zahlungsaufforderung sendet und eine Antwort gibt.