Dr. med. Alexandra Hristozova

Dermatologie, Venerologie

Д-р Александра Христозова е специалист дерматолог в София. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество, злокачествени образувания на кожата, атопичен дерматит, възпалителни заболявания. Притежава опит в клиничната и естетичната дерматология. Образование Завършва Медицински университет и има придобита специалност Дерматология и венерология. Квалификации Член на Български лекарски съюз и Европейска академия по дерматология и венерология. Биография От 2014 г. д-р Христозова е част от екипа специалисти на Дерматологичен център "Lege Artis".

Dr. med. Evgeni Hristozov

Venerologie, Dermatologie, Ästhetische Medizin, 30 langjährige Erfahrung

Специалист дерматовенеролог. Основател и главен дерматолог на дерматологични центрове "Lege Artis". Член и председател на секция "Лазерна дерматология" към Българското дерматологично дружество. Съосновател и член на Управителния съвет на "Сдружение на частнопрактикуващите дерматовенеролози" в България. Член на Американската академия по дерматология, Европейската академия по дерматология и венерология и Европейската асоциация по лазерна дерматология.

Dr. med. Ivelina Marinova

Dermatologie, Venerologie, Специализант

Д-р Ивелина Мариновае е специализант по дерматология в София и Стара Загора. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество. Образование Завършва Медицински университет Плевен през 2018 г. Квалификации Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността. Биография Към момента д-р Маринова е част от екипа специалисти на Дерматолoгична клиника "Lege Artis" София и Стара Загора.

Dr. med. Valeri Malev

Dermatologie, Venerologie, 2 langjährige Erfahrung

Д-р Валери Малев е част от екипа на дерматологични клиники 'Lege Artis' в София и Стара Загора. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество. Интересите му са насочени в сферата на клиничната дерматология, енергийно-базираните устройства, онкодерматологията и дерматохирургията, микробиома от дерматологична гледна точка и ролята на психосоматизацията. Образование Завършва университет "Хайнрих-Хайне" Дюселдорф, Германия и "Св. Климент Охридски" София. Квалификации - Член на Българско дружество по дерматологична хирургия; - Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността. Биография Към момента д-р Малев е част от екипа специалисти на Дерматологична клиника "Lege Artis" София и Стара Загора. Владее английски и немски език.

Dr. med. Yordanka Nenkova

Dermatologie, Venerologie, Специализант, 3 langjährige Erfahrung

Д-р Йорданка Ненкова е лекар специализант, част от екипа на дерматологични клиники Lege Artis София и Стара Загора. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни и венерологични заболявания от различно естество. Образование Завършва Медицински университет Пловдив през 2018 г. Своята специалност Дерматология и венерология специализира в Клиника по Кожни и венерически болести на УМБАЛ "Д-р Георги Странски" Плевен. Квалификации Участия в многобройни национални и световни конгреси и семинари в областта на кожните болести. Биография Към момента д-р Ненкова е част от екипа специалисти на Дерматологична клиника Lege Artis София и Стара Загора.

Дерматологични клиники "Lege Artis” са създадени от лекари през 1999 г. и до днес са собственост на лекари и се управляват от лекари. Основата на лекарската професия се корени във философското течение на хуманизма. Хуманизмът пък се базира на набор от основни принципи за същността на човека и неговите отношения с другите. Тези принципи са следните: 1. Всеки човек е уникално и невероятно творение. 2. Човешкото същество е наполовина вродена природа и наполовина – плод на целенасочено създаване. Ние наследяваме определени качества, но изборът в каква посока и до каква степен да се развиваме като личност е изцяло наш. 3. Човечеството е като един голям свръх-организъм и ние сме част от него. Ние осъществяваме връзката си с останалите хора чрез различни форми на общуване. Чрез съзнателния избор на начина и посоката на комуникация ние влияем на хората, с които общуваме. 4. Щастието и основаната на ценности реализация на всяко човешко същество зависят от пълноценната връзка и сътрудничество с околните в социума, който обитава – в дома, семейството, на работа, в приятелски кръгове и с хората, с които се среща ежедневно. Поради това основната цел на съществуването и развитието на дерматологични клиники „Lege Artis” е създаване на лечебно заведение от нов тип, в което комуникацията с хората, които ни посещават (нашите пациенти), както и между членовете на екипа, се основава на принципите на хуманизма. Ние вярваме, че всеки един човек – всеки наш пациент, всеки член на екипа ни, всеки наш бизнес партньор, е уникално и невероятно творение. Ние вярваме, че непрекъснатото личностно и професионално развитие е неизменна част от щастието ни като хора и, въпреки че инвестираме много в нови медицински технологии, ние сме убедени, че най-голямото ни богатство е екипът, с който работим. Ние вярваме, че всеки човек има неподозирани възможности и като лекари помагаме на нашите пациенти да ги развият, като лекуваме не просто болестта, а самия човек. Ние помагаме на нашите пациенти да направят своя съзнателен избор да бъдат здрави. Ние осъзнаваме нашата огромна отговорност, произтичаща от факта, че общуваме с много хора, които са ни се доверили. Затова се квалифицираме непрекъснато, както в чисто професионална посока, така и чрез изграждане на адекватни комуникационни умения. Ние знаем, че влияем на хората, с които се срещаме ежедневно, и съзнателно се стараем да изграждаме пълноценни социални връзки и да си сътрудничим както с нашите пациенти, така и помежду си. Ние вярваме, че с нашата работа правим света едно по-добро място!


Adresse

гр. София, ул. Любата 12, офис 4


Webseite

https://www.legeartisbg.com/

Kontaktieren Sie das Krankenhaus in Healee und fragen Sie seine Ärzte nach Symptomen und Beschwerden, tauschen Sie Gesundheitsdaten, Bilder und Laborergebnisse aus. Lassen Sie sich beraten und behandeln.

So erhalten Sie eine Online-Beratun über die Healee-App

Laden Sie Healee im App Store oder bei Google Play herunter

Registrieren Sie sich und finden Sie Ihren Arzt

Stellen Sie eine Frage und erhalten Sie die Antwort des Arztes

  • Bezahlte Beratung

    Der Arzt wird Ihnen vor Beginn einer bezahlten Konsultation eine Zahlungsaufforderung senden.

  • Keine Vorauszahlung erforderlich

    Sie werden nicht belastet, bevor der Arzt eine Zahlungsaufforderung sendet und eine Antwort gibt.